Izvor:
30.12.2016 u 16:04
0

Horor u zapadnoj Srbiji: OTAC I SIN IZGORELI ZBOG PIKAVCA!

Miodrag Protić (85) i njegov sin Milutin (62) iz sela Brdarica kod Koceljeve, izgoreli su u požaru koji je izbio u njihovoj pordičnoj kući u sredu rano ujutru.

Otac i sin su živeli sami, a kao meštani u njihovom selu pričaju, obojica su imali problem sa alkoholom. Pretpostavlja se da je uzrok požara bila cigareta.

Kuća nesrećnih ljudi bila je puna lako zapaljivih materijala, tako da ga je vatra brzo progutala, prenose beogradski mediji.

Kako rodbina i komšije pričaju, požar je buknuo verovatno pred zoru jer, dok su primetili da se nešto dešava u kući porodice Protić, sve je bilo gotovo.

Oko sedam ujutro komšinica je izašla da namiri živinu i videla je vatru, pa je odmah pozvala muža. Vatra je već uveliko sve progutala. Miodrag je ležao na podu, a Miluna su našli izgorelog u blizini ulaznih vrata. Pokušao je, jadan, da se spase – rekla je rođaka Protića.

Kuća je bila puna plastike i drva, tako da vatri nije trebalo mnogo da sve proguta.

U sobi u kojoj su ložili bilo je plastičnih stolica, nekih ponjava, a pre neki dan Milun je uneo mnogo drva, da ne mora često da izlazi napolje po hladnoći. Imali su i kese punih duvana. To je sve planulo kao šibica – dodala je ona rođaka.

Živeli su od 10.000 dinara Miodragove poljoprivredne penzije. Ništa taj čovek u mladosti nije stekao. I on i sin su svaki dinar davali na piće. Vino, rakija, pivo, šta stignu. To ih je uništilo. Milun se nikad nije ženio. Sahraniće ih dalja rodbina – rekla je komšinica.

U Osnovnom javnom tužilaštva kažu da su na lice mesta izašli zamenik osnovnog javnog tužioca, protivpožarni inspektor i mrtvozornik. O uzrocima požara nisu mogli da da se izjasne jer se očekuju izveštaji.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter