Izvor: Telegraf
02.12.2021 u 14:20
0

Ispovest frizerke iz kineskog centra u Obrenovcu: Odjednom sam videla vatru, sve je počelo da gori, katastrofa

U kineskom tržnom centru u Obrenovcu došlo je do požara. Na terenu se nalazi više desetina vatrogasaca, a evakuisane su četiri okolne zgrade. Među evakuisanima je i Ivana Đerić, frizerka salona u skopu tržnog centra.

– Jutros u pola osam, kad sam došla na posao, sve je bilo normalno. Radila sam. U 10.15 sam sušila ženi kosu, kada je neki gospodin iz kafića ušao u salon i rekao da izađemo napolje. Pitala sam zašto, rekao mi je da je požar. Istrčala sam iz salona, pogledala gore i videla vatru. Sve je počelo da gori. Počeli su da pristižu vatrogasci. Katastrofa – priča Ivana.

Ona je dodala da zna samo da je vatra krenula iz kineskih ranji i da je čula da je povređena žena, ali da ne zna šta se tačano dogodilo.

Podsećamo, jedna osoba ženskog pola vodi se kao nestala, a tri žene su prebačene u dom zdravlja kako bi im bila ukazana pomoć, ali povrede nisu ozbiljne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter