Izvor: Alo.rs
11.09.2020 u 08:29
0

JEZIVA TRAGEDIJA KOD BORSKOG JEZERA: Žena nastradala čekajući hitnu pomoć, a muškarca su lekari zatekli mrtvog

Jeziva tragedija dogodila se noćas kod Borskog jezera, u tzv. Pirotskom naselju, u razmak od par sati umrli su majka i sin

Nesrećna žena nastradala je u udesu čekajući hitnu pomoć, a muškarca su lekari zatekli mrtvog!

Nešto pre ponoći D. P. (51) je pozlilo, pa je njegova majka S. P. (70) pozvala Hitnu pomoć. Njih dvoje žive u vikendici blizu Borskoj jezera, u razuđenom kraju, pa se ona dogovrila sa lekaraima da izađe da ih sačeka,kako bi lakše našli put.

SAZNAJTE I OVO

OGLASIO SE ĐURIĆ: Nema sporazuma bez Zajednice srpskih opština!

UŽAS I JEZA NA BATROVCIMA: Carinici zaustavili prazan kombi, kada su ga detaljno pregledali videli su OČI, ali to NIJE SVE! (VIDEO)

SRPSKI TENISER DOŽIVEO PORAZ: Lajović eliminisan od 118. igrača na ATP listi!

Nesrećna žena je ostavila sin i izašla. Čekajući lekare ona je i sama postala žrtva – uz pravca jezera pod velikom brzinom nju je, za sada nepoznati vozač, udario „fijat puntom“.

Nesrećna žena od jačine udarca odletela je desetak metara!

Stigla je u međuvremenu Hitna pomoć koja je pokušala da joj pomogne. Ubačena u vozilo na reanimaciju, doktori su činili sve što mogu, ali S. P. nije bilo spasa!

Lekari su odmah krenuli ka kući, kako bi bar pomogli sinu nastradale žene. Kada su ušli, zatekli su D. P. mrtvog. Nije uspeo da dočeka pomoć!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter