Izvor: telegraf
09.05.2024 u 19:57
0

KAKAV SKANDAL: Čovek se ubio u policijskoj stanici u Srbobranu zadržan zbog sumnje na nasilje u porodici

On je bio zadržan u stanici po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu zbog krivičnog dela nasilje u porodici

U policijskoj stanici u Srbobranu se ubio muškarac koji je bio zadržan zbog sumnje na nasilje u porodici. Muškarac se ubio u ponedeljak, 6. maja, a bio je zadržan po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu zbog krivičnog dela nasilje u porodici, navodi Danas.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu je potvrdio da je Policijska uprava Novi Sad pismenim putem obavestila OJT. Međutim, on je rekao da je ovo tužilaštvo obavešteno o događaju samo zato što je muškarac zadržan po njihovom nalogu jer je krivično delo za koje je osumnjičen izvršeno na teritoriji za koje je nadležno to tužilaštvo.

Kada je reč o nadležnosti za istragu o samoubistvu u policijskoj stanici u Srbobranu, nju će voditi Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter