Izvor: BSC HAPPY/KURIR
11.08.2023 u 16:25
1

„KAKO JE NEKO TAKO DOBAR MOGAO DA DOŽIVI TAKO OKRUTAN KRAJ“: Posle mesec dana sahranjena žena koju je Srbin ubio u Sidneju

„Još uvek ne mogu da verujem da te nema. Nikako nisi ovo zaslužila. Bila si tako lepa duša, i pitam se kako je mogao neko tako lep i dobar da doživi tako okrutan i tužan kraj?“.

Ovim rečima se od ubijene Kristin Formoze Rakić (53), rodom sa Malte, koju je u ujulu u Sidneju ubio bivši suprug Dušan Rakić (50), inače Srbin, oprostio njen blizak rođak. On je u ime čitave porodice Formozo sa Malte, u otvorenom pismu koje je objavljeno na Fejsbuku, napisao da će se boriti za pravdu.

– Kristin zaslužuje da se borimo za pravdu! Nadam se da ovakvu tragediju niko nikada više neće doživeti. Moramo se boriti protiv nasilja u porodici – napisao je Noel Formoza, koji je i gradonačelnik San Lorenca na Malti.

On je naveo i da je ubijena žena sahranjena u proteklog ponedeljka, mesec dana nakon smrti, te da je njenu sahranu pratio uživo preko interneta.

– Mogu samo da zamislim koliku bol osećaju njena deca, otac i prijatelji. Verujem da je Krisi pronašla svoj mir sada. Počivaj u miru, najdraža naša, zauvek ćeš biti u našim srcima – napisao je Noel i dodao da je bilo jako teško Kristininom ocu saopštiti vest da mu je ćerka mrtva.

– On je u to vreme bio na Malti na odmoru i hitno se onda vratio u Australiju. Inače smo bili jako bliski i sa njom i sa celom njenom užom familijiom – pojasnio je on za lokalne medije.

NIKOLIĆ PRIZNAO UBISTVO: Tvrdi da su ga godinama maltretirali

Podsetimo, Kristin Formoza Rakić, pronađena je u julu mrtva u svom stanu u Sidneju, a sumnja se da ju je ubio bivši muž. Australijska policija sada je optužila njenog bivšeg supruga Dušana Rakića za ubistvo u vezi sa nasiljem u porodici i za kršenje zabrane prilaska žrtvi porodičnog nasilja i kršenje jemstva.

– Dušan Rakić je kako se sumnja, nakon što je ubio bivšu ženu, isekao sebe po vratu i rukama i bio je prebačen u bolnicu. Pošto se oporavio uhapšen je i tereti se za ubistvo. Sudskom ročištu prisustvovao je iz bolničkog kreveta putem video veze – podsetili su mediji iz Australije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„KAKO JE NEKO TAKO DOBAR MOGAO DA DOŽIVI TAKO OKRUTAN KRAJ“: Posle mesec dana sahranjena žena koju je Srbin ubio u Sidneju”

  1. Хрвати кад неко њихов направи злочин кажу „хрватски држављанин“ А ВИ кажете Србин.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter