Izvor: Kurir
11.08.2023 u 16:08
0

KRVAVI POHOD NERMINA SULEJMANOVIĆA SE ZAVRŠIO OVDE: Evo gde su ga LOCIRALI – TU je IZVRŠIO SAMOUBISTVO

Posle šokantnih događaja iz Gradačca gde je Nermin Sulejmanović ubio ukupno troje ljudi, a ranio još troje, oglasilo se i Tužilaštvo Tuzlanskog Kantona.

Sulejmanović je lociran na farmi u Gradačcu. Kada ga je policija opkolila, počinio je ubistvo.

– Tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca, a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoletnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo – kazao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović, piše N1, prenosi Srpskainfo.

REGION ZAVIJEN U CRNE RITE – POZNATI SE OGLAŠAVAJU I DELE UMRLICE: Evo koji su se ESTRADNI UMETNICI OGLASILI i sa kojim PORUKAMA

Kako navode dalje, Nermin Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina.

Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama.

– Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP TK i OKP PU Gradačac – zaključili su iz Tužilaštva TK.

JEDAN RANJENI PREMINUO U BOLNICI: Tri osobe Nerminovog krvavog pira prevezene u UKC Tuzla

Kako su preneli medij iz BiHi, Sulejmanović je bio poznat pod nadimkom „Ray Ban“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter