Izvor: Alo
11.08.2023 u 16:00
0

REGION ZAVIJEN U CRNE RITE – POZNATI SE OGLAŠAVAJU I DELE UMRLICE: Evo koji su se ESTRADNI UMETNICI OGLASILI i sa kojim PORUKAMA

Umrlicu su podelile mnogobrojne poznate ličnosti iz regiona.

U krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubice iz Gradačca, ubijeno je tri osobe, a tri su ranjene, potvrđeno je zvanično iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona. On je ubio svoju suprugu, koju je nakadno izvređao u „lajv“ uključenju na društvenoj mreži Instagram.

Na društvenoj mreži Instagram, na profilu jedne organizacije osvanula je umrlica posvećena njoj.

JEDAN RANJENI PREMINUO U BOLNICI: Tri osobe Nerminovog krvavog pira prevezene u UKC Tuzla

– Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje! Gradačac, 11.08.2023. Ožalošćeni: Građanke i građani Bosne i Hercegovine.

Umrlicu su podelile mnogobrojne poznate ličnosti iz regiona, među prvima reperi Mihajlo Veruović Vojaž, Vuk Mob, Igor Panić Nući, kao i pevačica Vesna Đogani i pevačica i bivša zadrugarka Olja Bajrami.

Podsećamo, u Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo. N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i i smešten je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

„OVO MI NISU PRVA UBISTVA, A MOŽDA I VI DOĐETE NA RED“: Poslednje reči Nermina u prenosu uživo pred samoubistvo

Na UKC Tuzla dovezena je i žena incijala L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu. Iz Tužilaštva TK potvrdili su da su svi ubijeni i ranjeni punoletne osobe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter