Izvor: Kurir
24.09.2023 u 19:35
0

KAVČANI POMAGALI SRPSKIM „RUDARIMA“ U PODGORICI? SASLUŠAN jedan OD NJIH PA SE OVAKO BRANIO!!!

Podgoričanin Predrag Mirotić, navodni pripadnik podgoričkog ogranka kavačkog klana koji je uhapšen zbog sumnje da je pomogao "rudarima" oko logistika kada su kopali tunel dug 30 metara od jedne zgrade u Njegoševoj ulici u Podgorici do zgrade Višeg suda saslušan je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako prenose crnogorske Vijesti, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, tačnije iskoristio je svoje zakonsko pravo da se ne izjašnjava u ovom delu postupka.

– Osumnjičeni, ujedno i jedini uhapšeni za koapnje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici iz koga dosadašnjom istragom fale određeni dokazi u pojednim predmetima branio se ćutanjem, a saslušan je u prostorijama tužilaštva bez prisustva svog branjenika koja je nakon što mu je doređeno zadržavanje do 72 sata najavila žalbu na ovu odluku – prenose lokalni mediji.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio rkivična dela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, šutem pomaganja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter