Izvor:
24.08.2023 u 12:58
0

LIFT OTKINUO GLAVU RADNIKU U SKUPŠTINI! Užas u Beogradu- Muškarac nastradao dok je popravljao lift

Radnik Skupštine Srbije N. K. (45) nastradao je danas dok je popravljao lift u ovoj zgradi. Kako saznajemo, reč je o liftu za hranu, koji je iznenada krenuo i otkinuo glavu radniku.

 U trenutku teške nesreće kolege su bile pored njega, ali se sve dogodilo u sekundi i niko nije uspeo da reaguje i da mu pomogne. On je inače bio zadužen za održavanje vodovoda .

Zaposleni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt Inače, u zgradu parlamenta je zabranjen ulaz, a policija ne dozvoljava ni građanima d aprođu pored zgrade. Ispred skupštine se nalazi nekoliko policijskih automobila, kao i vatrogasci.

Uviđaj na licu mesta obavljaju dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnici policije. Iz Skupštine je saopšteno da se otkazuju najavljene aktivnosti za danas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter