Izvor: Srbija danas
30.12.2019 u 16:48
0

MALČANSKI BERBERIN OSTAVIO TRAG Evo je nateralo potragu da promeni plan

Potraga za Malčanskim berberinom se nastavlja i danas od ranog jutra, a za njim traga veliki broj policajaca, vojska, policija, BIA, kao i organizovani građani.

Sada se naišlo na prvi konkretan trag! Naime, između sela Sićeva i Pasjača pronađeno je mesto gde je ložena vatra pored bunara u straćari, saznaje portal Srbija Danas.

Podsećamo, Malčanski berberin pobegao je sinoć iz kuće u kojoj je držao zatočenu Moniku Karimanović samo u majici i džemperu.

Ovaj podatak ide u korist potrage za njim s obzirom da je u tom kraju padao sneg i da su dosta niske temperature i danas.

Podsetimo, Moniku je Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u Osnovnu školu „Zoran Đinđić“ u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i verovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi „Punto“ i oteo dete na putu do škole.


JOŠ O MALČANSKOM BERBERINU

NAČELNIK POLICIJE OTKRIO DETALJE POTRAGE Ovako je bežao Malčanski berberin, sve je planirao

GRAĐANI U OKOLINI SVRLJIGA U PANICI: Plašimo se za decu, Berberin je još uvek na slobodi!

NAČELNIK POLICIJE OTKRIO DETALJE POTRAGE Ovako je bežao Malčanski berberin, sve je planirao

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter