Izvor: Kurir.rs, ilpiccolo.gelocal.it
13.12.2022 u 13:20
0

„MALTRETIRAO ME JE GODINAMA, ZATO SAM GA IZBOLA“: Srpkinja nakon što je brutalno napala supruga u Trstu, davala iskaz DVA sata!

Suzana T. (54) , srpkinja koja je u petak u Trstu svog muža Dragana S. (60) ubola kuhinjskim nožem u grlo, na saslušanju je detaljno iznela svoju odbranu.

Ona je, kako prenose italijanski mediji, rekla sudiji da je svog muža napala nožem iz osvete za godine maltretiranja.

– Godinama me je ozbiljno maltretirao. Uznemiravao me i vređao, ali nisam smela da ga prijavim. Nisam mogla više da izdržim to zlostavljanje, zato sam ga ubola. Tog dana smo se posvađali, po ko zna koji put, a kada su se strasti smirile, on je zadremao. Tada sam uzela nož i skočila sam na njega – rekla je Suzana S. u svojoj odbrani.

UHAPŠENA SRPKINJA U ITALIJI: Pokušala da ZAKOLJE muža!

Žena je, kako se saznaje, odbranu iznosila puna dva sata, a sudija joj je odredio kućni pritvor pod uslovom da njen suprug, kada ga otpuste iz bolnice, boravi na drugoj adredsi, odnosno kod njihove ćerke koja takođe živi u Trstu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, Suzana je u petak u vrat ubola Dragana i nanela mu teške povrede. Čovek je izgubio mnogo krvi, a prema njegovim rečima, napadnut je dok je spavao.

Oružje, kuhinjski nož, pronađeno je ispred zgrade u kojoj živi ovaj bračni par, a pretpostavlja se da ga je ranjeni muškarac bacio pošto je uspeo da pobegne iz stana. Takođe, komšije su potvrdile da su videle tragove krvi u zgradi, ali niko nije čio Dragana kada je jauknuo i izašao iz stana.

Za bračni par komšije nisu imale loše reči. Kako su ispričali viđali su ih i delovali su im sasvim obično.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter