Izvor: Informer
06.09.2023 u 13:14
0

MANIJAKINJA UDARALA ĆERKICU PESNICAMA A I OTAC SE PRIDRUŽIO: ROBIJA za RODITELJE iz PAKLA u OBRENOVCU

Osnovni sud u Obrenovcu je posle saslušanja D.S. (44) i I.M. (31) iz Bariča, na predlog tužilaštva odredilo pritvor do 30 dana zbog sumnje da su u porodičnoj kući pretukli svoju sedmogodišnju ćerku.

Podsetimo, oca i majku na predlog Osnovnog javnot tužilaštva u Obrenovcu juče je privela policija i odredila im zadržavanje.

– Oni su saslušani, izneli su svoje odbrane posle čega je tužilaštvo stavilo predlog da im sud odredi pritvor. U nastavku istrage biće urađena veštačenja i prikupljeni drugi dokazi – potvrđeno je iz istrage.

Kako su mediji izveštavali otac i majka su sedmogodišnju ćerku rukama udarali u glavu i telo i naneli joj lake telesne povrede.

Lekarska pomoć detetu je ukazana na Institutu za majku i dete i nakon toga brigu o devojčici je preuzeo Centar za socijalni rad Obrenovac. Inače ni otac ni mjaka nisu ranije osuđivani i u ovoj porodici do sada nije bilo prijave za nasilje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter