Izvor: KURIR
06.09.2023 u 14:38
0

SASLUŠAN ALKOHOLISANI VOZAČ KOJI JE UDARIO DEČAKE U ZAJEČARU!

– Po saslušanju osumnjičenog biće razmatrano da li postoje zakonski osnovi da se prema njemu odredi pritvor, obzirom na teške posledice prouzrokovane saobraćajnom nezgodom i obzirom na činjenicu da je napustio mesto nezgode – navodi VF Glavnog javnog tužioca Slaviša Dimitrijević.

Navodno je ustanovljeno da je vozač „golfa 2“ u trenutku hapšenja imao 1,94 promila alkohola.

– Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o čijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana. Drugi pacijent iz tog udesa se ne leči u našoj zdravstvenoj ustanovi, već je prema informacijama koje imamo, na dalje lečenje i zbrinjavanje upućen u Beograd – rekli su iz UKC Niš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter