Izvor:
03.03.2017 u 16:23
0

MINISTARKA MORA NA OPERACIJU: Slavica Đukić Dejanović jutros prebačena na Banjicu! (VIDEO)

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, koja je doživela saobraćajnu nesreću, prebačena je jutros iz Kliničkog centra Niš na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica", a njeno stanje je stabilno, potvrdio je dr Zoran Radovanović iz niškog kliničkog centra.

Ministarkin muž Ranko, koji je sa ćerkom i porodičnim prijateljem čeka na Banjici rekao je za Kurir da se sa Slavicom čuo i da se ona samo seća da je sedela na mestu suvozača.

Direktor Klinčkog centra Niš dr Zoran Radovanović i uzjavu za Kurir kaže da je Slavica Đukić Dejanović imala iščašenje i prelom desnog ramena.

– Slavica Đukić Dejanović je jutros u pratnji sanitetskog vozila u 7.30 krenula u ortopedsku bolnicu na Banjici, u stabilnom stanju, svesna je. Kada smo je primili, sinoć, bila je dezorijentisana, nakon svih pregleda konstatovili smo da nema unutrašnje povrede, da ima iščaćenje i prelom desnog ramena. U dogovoru sa Slavicom i kolegama iz Niša, odlučeno je da se operacija radi u Beogradu na Banjici. Nije komplikovana operacija, ali postoperativni tok traje 15 – ak dana. Što se tiče vozača, on nema povrede, ali je i on jutros transportovan na Banjicu, kako bi se odradila još neka dijagnostika – kaže za Kurir dr Radovanović.

Kurir
Foto: Twitter/fra_mar_joe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter