Izvor: Bsc Happy
22.12.2023 u 23:17
0

MISTERIJA KNELETOVE SMRTI: Vrata su mogla biti otvorena na mnogo načina

Do sada je ispričano mnogo priča vezanih za kratak i buran život Aleksandra Kneževića Kneleta, a u grupi „Legende devedesetih“  objavljena je izjava Aleksandra Saše Jovovića -Jovketa, koji se takođe pominje kao žestok tip iz devedesetih. On je otkrio detalje i okolnosti pod kojima je ubijen čuveni  momak sa voždovačkog asfalta 90-ih.

–  Na ulici se priča, a to su i sve novine pisale, da je Knele stradao kada je uzeo kola i sat od Ćentinog zeta. E sad pošto je Ćenta urgirao da se vrati auto, Knele nije hteo iz kompleksa da ode ispred hotela gde je uzeo kola i tamo da ih vrati, nego ih odvezao kod Darka Ašanina, koji je tu igrao UNPROFOR, da pomiri zaraćene strane. Ali Ćenta je i dalje bio ljut jer auto nije vraćen tamo odakle je uzet, nego on mora da dolazi kod Darka po kola. Plus ta priča da Knele nije vratio Rolex sat. Da li je Kneletov nerazdvojni drug bio taj koji je pokucao na vrata pa ovaj otvorio i pustio ubice, to nije bitno, jer su vrata mogla biti otvorena na mnogo načina, npr. ne radi TV pa došli da poprave ili recepcija ili sobarica ili kao policija. Kažu možda se taj drug uplašio i pod pretnjom morao da pokuca, a niko ne priča da je i Knele isto tako poslušao ubice, da je legao stomakom na pod i stavio ruke iza glave. Znači da je i on posulušao naređenje i uradio šta su mu rekli jer se možda nadao da neće ići do kraja. Posle toga je nestao Ćentin zet koji je bio osumnjičen, neki kažu da je mrtav, a neki da je živ u inostranstvu i da se sklonio jer nije hteo da se juri sa ludim klincima, Kneletovim drugovima – stoji na ovoj stranici.

Podsećamo Aleksandar Knežević Knele bio je idol mladih kriminalaca devedesetih godina, a ubijen je 28. oktobra 1992. u hotelu „Hajat”.

Prinstcreem-Facebook

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter