Izvor: Alo.rs
17.08.2023 u 21:40
0

NANET MI JE NEMIR I DUBOKO SAM POTRESENA: Pevačica iznela nove detalje o monstrumu koji je počinio masakr (FOTO)

I sama pevačica kaže da je u šoku zbog svega i poručuje da nije mogla da zna šta će Nermin uraditi u budućnosti, kao i da ga je ceo grad poznavao.

SUSPENDOVANA POLICAJKA DŽENANA: Bila u kontaktu sa Nerminom i drugim kriminalcima

Mlada pevačica Meliha Imširović poznavala je svog sugrađanina, monstruma Nermina Sulejmanovića koji je u uživo prenosu na Instagramu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda usmrtio još dvoje ljudi, dok je troje ranio.

Kako je otkrila juče, ona je pre dve godine trenirala kod njega i samo u tom periodu je bila u kontaktu s njim.

I sama pevačica kaže da je u šoku zbog svega i poručuje da nije mogla da zna šta će Nermin uraditi u budućnosti, kao i da ga je ceo grad poznavao.

– Ovim mi je nanet veliki nemir i duboko sam potresena. Ja nemam nikakve veze sa ovim, niti sam adekvatna osoba za komentarisanje. Nermina je poznavao ceo grad. Gradačac je mali grad, tu svako svakoga poznaje... – počela je ona i dodala:

– Nermin je trenirao i držao na programu više stotina ljudi… Ja nisam birala u kom gradu ću se roditi, niti sam mogla da predvidim budućnost unapred par godina… Pogotovo ne njegove korake. Ne podržavam nikakav vid nasilja. Porodici izražavam saučešće – napisala je Melih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter