Izvor: Kurir.rs
10.01.2024 u 08:54
0

NASILNICI SU SE VRAĆALI NEKOLIKO PUTA DA VIDE DA LI JE GILE MRTAV: Jezivi detalji svirepog ubistva u Pančevu

Dragomir J. (45), zvani Gile, iz Starčeva preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići stari svega dvadesetak godina uoči dočeka Nove godine u Pančevu. Nesrećnog Starčevca su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju i kičmenu moždinu, a posle gotovo celonedeljne borbe lekara on je preminuo.

POLICIJA NA NOGAMA: Osumnjičeni (13) za ubistvo ponovo pobegao

Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine.

Dvojica mladića stara svega dvadesetak godina su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim su ga ostavili da umre u grmlju. Uzgred su navodno pokušali i da ga opljačkaju.

– Ti mali monstrumi su Gileta toliko tukli da su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu celi kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Bio je u teškom stanju toliko da su se lekari danonoćno borili za njega. Nažalost, preminuo je uoči Božića posle sedam dana provedenih u komi – kaže naša sagovornica, a zatim dodaje još monstruoznije detalje:

– Sve su zabeležile nadzorne kamere. Na snimcima se može videti kako ga batinaju i ostavljaju u grmlju iza zgrade. Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Najverovatnije su čekali da umre kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to? – pita se naša sagovornica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter