Izvor: Alo.rs
09.12.2020 u 07:28
0

NASTRADALI DEČAK BIO OMILJEN U ZGRADI: Tuga u naselju Braće Jerković

Dečak O. Ž. (12) nastradao je kada je iz produžnog kabla pokušao da izvuče punjač za mobilni telefon! Njegov otac je učinio sve da spase sina, ali mališanu nažalost nije bilo pomoći.

NAJVAŽNIJE DANAS:

POČINJE KVIZ “NASLOVNA STRANA” Televizija HAPPY donosi nagrade u vaš dom

SRBIJA NAKON DRAME IZGUBILA: Mađarska poslednja NADA! SRBIJA- HRVATSKA (24:25)

TEKSAS SE OBRATIO VRHOVNOM SUDU! Tuže 4 savezne države zbog Trampa!

IZRUČEN SILEDŽIJA: Ivan Kontić koji je zverski premlatio mladića smešten Okružni zatvor u Novom Sadu (FOTO)

KATAKLIZMA U HRVATSKOJ! More potopilo primorske gradove!

OLBRAJTOVA: Srbija da ne stopira razvoj „državnosti Kosova“!

Tragedija se dogodila u ponedeljak, oko 18.30 sati, u stanu na šestom spratu zgrade u Ulici Dragice Končar u naselju Braće Jerković. Otac dečaka reagovao je munjevito, uzeo je sina u naručje i odneo ga do komšije sa drugog sprata, koji je medicinski radnik. Komšija mu je davao veštačko disanje i masirao srce do dolaska Hitne pomoći, a potom su više od sat vremena zajedno nastavili reanimaciju, ali su nažalost izgubili bitku za dečakov život.

Stanarka iz ove zgrade kaže da je čula zapomaganje i da je videla komšiju kako oživljava dete.

– Davao mu je veštačko disanje i masirao mu srce, a ja sam samo gledala tu malenu ruku koja je bila plava. Otac dečaka klečao je i kukao. Razumela sam ga kada je rekao: „Bože, zašto njega, a ne mene?“. Pored su bili i dečakovi brat i majka. Čula sam lekare kako su pričali da maleno srce nije izdržalo taj udar struje – kaže komšinica.

 Mali anđeo bio majstor fudbala

Nastradali dečak je bio omiljen u u zgradi! – Dečaku je uzor bio njegov stariji brat (18). Obojica su volela fudbal. Mališan je trenirao u FK Zmaj, a brat u Voždovcu. Bili su vezani jedan za drugog, a mi smo uživali da ih gledamo dok igraju fudbal. Nastradali dečak je bio majstor s loptom… Sada je mali anđeo – kaže komšija iz zgrade.

– Koliko sam razumeo, došlo je do kratkog spoja u produžnom kablu. Kada je dečak pokušao da izvuče punjač udarila ga je struja, tačnije strujni luk. Pominje se da se dečak u trenutku strujnog udara navodno uhvatio za gelender… – rekao je porodični prijatelj.

SAZNAJTE JOŠ

RUSIJA ODLUČUJE O SUDBINI LUKAŠENKA: Kremlj se sve više distancira od njega

U KANDŽAMA KORONE: Švajcarska planira uvođenje novih restrikcija za vikend

SAD isporučuju ogromne količine oružja Ukrajini!

FAJZEROVA VAKCINA STIŽE U SAD: Američka firma na korak do dobijanja odobrenja

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno da li je pokojni pevač DžEJ RAMADANOVSKI imao koronu

Kuma porodice nastradalog mališana na trenutak je izašla iz zgrade da prošeta i obriše suze s lica. Samo je kratko rekla da ne može da dođe sebi od bola.

– Pod lekovima sam, nije mi dobro. Sve smo probali, tragedija je neopisiva – rekla je uplakana kuma.

Prijatelj porodice nam je rekao da su pokušali sve, ali da nažalost nisu uspeli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter