Izvor:
25.07.2017 u 12:30
0

Navodno je voleo buran, raskalašan život, kafane i žene:SVIREPO UBISTVO PREDUZETNIKA IZ SURDULICE!

U Žitorađi su podeljena mišljenja o pokojnom preduzetniku, koji je stanovao i radio u svom poslovnom objektu. Mnogi ga hvale i kude i tvrde da je živeo na visokoj nozi i družio se uglavnom sa ekonomski jakim ljudima. Navodno je voleo buran, raskalašan život, kafane i žene. Navodno je pozajmljivao i dugovao pare poznanicima.

Svirepo ubistvo vlasnika preduzeća za tehnički pregled i registraciju vozila Predraga Perića (47), koje se desilo u nedelju ujutru u selu Žitorađa, i dalje je glavna tema u Surdulici i Vladičinom Hanu.

– O pokojnicima, naravno, sve najlepše, ali je činjenica da je Peđa imao buran život. Navikao je na velike pare. U dva navrata se ženio, ali nije imao decu. Jedna supruga bila je iz Vranja, a druga iz Vladičinog Hana. Sa ženom iz hanskog naselja Rosulja ženio se i razvodio dvadesetak puta. Nekima je ostao dužan velike pare. Sa mojim poznanikom, kome je navodno dugovao 20.000 evra, dugo je bio na sudu – rekao je meštanin Žitorade, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Ubijeni je iza sebe ostavio brata i bolesnu majku u Surdulici.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter