Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
02.07.2022 u 15:39
0

NEUMOLJIVA SCENA NA ŠUMARIČKOM JEZERU: Muškarac pijan zbog opklade uleteo u vodu, pa se UTOPIO, detalji stravični!

Pedesetosmogodišnji muškarac udavio se protekle noći na Šumaričkom jezeru, jer je, kako saznajemo, pokušao da prepliva jezero zbog opklade. Sve se odigralo pola sata iza ponoći, a kako kažu očevici, nastradali je došao pijan da pliva sa još jednim prijateljem.

SUMNJA SE DA JE BILJANA OTETA TRI DANA PRED SMRT! Uvukao je u kola, ona vikala – “ne, ne, PUSTITE ME”

– Došli su tu iz neke kafane, hteli su da plivaju zbog opklade, tako su rekli. On je hteo da dokaže svoju hrabrost i izdržljivost, ne znam šta su već mogli da smisle – ispričao je medijima Vukojica Cikotić, čuvar objekata na plazi, koji inače i živi na obali.

Kako nam je objasnio, pokušao je da ih odgovori od namere da uđu u vodu, tada su otišli i naš sagovornik je mislio da su odustali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kasnije su se vratili sa trećim prijateljem koji je došao da snimi tragični poduhvat kao dokaz za opkladu –  rekao je Cikotić i dodao: 

– Nije uspeo da ih zaustavi i posle nekog vremena isplivao je leš na suprotnoj obali, a čuvar plaže je pozvao policiju. Verovatno je zadatak utopljenika bio da prepliva celo jezero, jer su se takve opklade dešavale i ranije. – Rekao sam im da je jezero zagađeno i da nije dozvoljeno kupanje, kao i da je nebezbedno, ali ni time nisam uspeo da ih ubedim, ispričao je Cikotić. Kako kaže, reč je o muškarcu koji je radio u pošti, a on je kao i mnogo puta do sada pokušao da spase čoveka. Ovo jezero uzelo je mnogo života, dolaze pijani, drogirani, neki se klade, neki žele da izvrše samoubistvo. Prošle zime sam uspeo da spasim troje ljudi u samo dva dana, ali eto, stalno dolaze.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter