Izvor:
23.04.2017 u 14:31
0

NEVIĐEN ZLOČIN U KOVINU: Ujak mesecima silovao sestričinu i napravio joj dete!

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu I.N. (14) i da joj je napravio dete.

Devojčica je u trećem mesecu trudnoće i u ponedeljak treba da abortira.

Ovo višemesečno zlostavljanje otkrilo se u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici:

– Ona je drugarici ispičala da ne može više da podnese ujaka, koji ju je mesecima silovao. Priznala je i da joj je ujak napravio dete i da je trudna – kaže izvor blizak istrazi.

Devojčica je odmah sve ispričala drugaričinoj majci S. N. koja je ćerku odmah odvela kod lekara. Devojčica je majci ispričala šta se mesecima unazad događalo.

– Ona je slučaj prijavila policji u Kovinu, i A. N. je uhapšen. uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplenjen mu je “audi”u kom se dogodilo silovanje da bi se izolovao DNK. Slučaj vodi Tužilaštvo u Smederevu, a istraga će utvrditi šta se dogodilo.

Devojčica je ispričaka sledeću stvar:

– Tog dana, majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, aujak je došao kod nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da pođem sanjim da se provozam. Međutim skrenuo je sa puta i počeo da me pipka. Kada sam mu rekla da ću reći majci, rekao je da ćutim, ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i skinuo mi nevinost u autu.

– Potom mi je zapretio “Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti”. Posle smo otišli po majku, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti -ispričala je I. N. za Alo!

Sledeće napastvovanje desilo se samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu.

– Sačekao me i naredio mi da uđem u auto. Potom me je silovao, ne znam ni sama koliko puta, a ja sam ćutala iz straha i sramote. Rekla sam mu da me ostavi i da mislim da sam trudna, na šta mi je odgovorio “Baš me briga” i opet me silovao.

– Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više to nisam mogla da trpim . Sve ovo sam rekla u policiji dok je moj ujak slušao sve sa spuštenim pogledom – navodi devojčica.

Majka devojčice je zaprepašćena, a kaže da je i nju rođeni brat pokušao da siluje nakon očeve smrti.

A.N. ima desetoro dece sa suprugom, od čega je četvoro bolesno. Ona je upoznata sa događajem, i kaže da ga se cela rodbina odrekla kada je pukla bruka.

– Rekli su mi da je bio šest meseci sa sestričinom, problem je nastao kada je zatrudnela. Ne znam šta da mislim, Nije mi normalno to što je urađeno. Ako ju je silovao treba da odgovara. a nakon konsultacije sa decom videću da li ću ga se odreći – rekla je njegova supruga.

telegraf.rs
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter