Izvor:
26.07.2017 u 12:39
0

NI RODITELJI MU NE DOLAZE U POSETU: Ubica žene i deteta je već nedelju dana u zatvoru, gde ni sa kim ne priča!

Marko Nikolić (43), ubica koji je surovo okončao život svojoj supruzi Maji Đorđević (38) i svom četvorogodišnjem sinu Mihailu, već je sedam dana u Centralnom zatvoru.

On je u zatvoru miran, niko ne primećuje da je tu, a niko mu ne dolazi ni u posetu, osim advokata.

Njegovi roditelji još nisu zatražili da se sretnu sa njim.

– Ne pominje ni ženu ni dete. Sa još trojicom zatvorenika je u sobi i većinu vremena provodi spavajući. Ne odbija hranu… Na dobacivanja ostalih zatvorenika ne reaguje – objašnjava naš izvor blizak slučaju.

Marko Nikolić je svojoj ženi uzeo sina, odveo ga na groblje, gde ga je davio i mučio. Dete je u polunesvesnom stanju bacio o beton pred očima majke ispred Centra za socijalni rad. Kada je ubio sina, pojurio je suprugu. Nju je oborio na zemlju i iskasapio sa više od 50 uboda nožem po telu. Teško je povredio tri socijalna radnika i ko zna kako bi se ova tragedija završila da ga nisu savladala dvojica komunalnih policajaca.

Happytv.rs/Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter