Izvor:
09.12.2017 u 01:10
0

NIŠLIJKA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Pre deset dana skočila kroz prozor zbog sveđe sa partnerom!

Nišlijka Lj.D. (43) pronađena je jutros mrtva u stanu na Bulevaru Nemanjića u Nišu. Kako prenose beogradski mediji, nju je pronašla ćerka nakon čega je obavestila policiju a okolnosti pod kojima je nastupila smrt se utvrđuju.

Pre nekoliko dana, 29. novembra, Lj.D. je skočila sa prvog sprata zgrade u kojoj živi nakon svađe sa vanbračnim suprugom. Ona je nakon pada ustala i otišla do komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć. Prevezena je u Klinički centar u Nišu gde je dijagnostika pokazala da je zadobila naprsnuće jednog pršljena i oguljotinu dlana, a nakon zbrinjavanja puštena je kući. Policiji koja je došla u bolnicu da ona je ispričala da je skočila jer se uplašila nakon što je vanbračni suprug napao verbalno i pretio joj.

Iako nije bilo nikakvog fizičkog kontakta među njima, policija je odmah po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici izrekla hitnu meru udaljenja iz stana njenom vanbračnom suprugu, kao i meru zabrane prilaska i komunikacije a o slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo. Za sada nema nagoveštaja da je smrt nastupila kao posledica povreda zadobijenih prilikom pada ali će tačan uzrok smrti biti utvrđen nakon okončanja obdukcije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter