Izvor: BSC Happy
31.03.2024 u 12:27
0

NOĆAS U TRI POJAVIO SE NOVI TRAG: Predsednik Vučić se oglasio o nestanku MALE DANKE

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se o radu policije na nestanku Danke Ilić.
– Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima, rade i proveravaju sve. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj – istakao je Vučić.
 Podsetimo, cela Srbija i region traga za malenom Dankom (2) koja je u utorak nestala u Banjskom polju. Još uvek je u toku detaljna provera na svim graničnim prelazima, pogotovo onima prema Bugarskoj. Pretpostavlja se da devojčicu neko drži i koristi gužvu da devojčicu prebaci preko neke granice, zbog čega su mere provere pojačane.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter