Izvor: Kurir.rs
31.03.2024 u 12:16
1

SUMNJA SE DA JE ODVEDENA U OVOM PRAVCU: Isplivale najnovije informacije u vezi nestale Danke

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan,prema najnovijim saznanjima jedan od pravaca istrage vodi ka mogućnosti da je dete oteto i da se već nalazi u nekoj od zemalja Evropske unije.

– Ispituju se sve mogućnosti, a proverava se da li je dete prešlo granicu. Radi se sa svim raspoloživim informacijama, te se posebno ispituje da li je Danka možda već u nekoj od zemalja EU – kaže izvor iz istrage.

Iz ovih razloga već danima se proveravaju najbliži granični prelazi sa Rumunijom i Bugarskom.

Bivši načelnik beogradske policije i član Svetske asocijacije šefova policije, Marko Nicović, ranije je za Kurir ispričao da moraju biti provereni svi koji su od dana nestanka Danke prelazili granice u oba smera.

– Velika je ekspanzija trgovine decom u svetu, pogotovo njenog uzrasta, zbog toga bi naredni korak istažnih organa morao da bude provera graničnih prelaza. Ako je dete, kako se pretpostavlja, nestalo u tišini, to bi značilo samo ili da je oteto na profesinalan način ili svedoci samog nestanka imaju neka saznanja – rekao nam je Nicović.

Kako smo već pisali, precizne informacije se tek očekuju, a veruje se da će i naloženo veštačenje telefona Dankine majke dati neke odgovore.

– Mobilni telefon majke devojčice Danke Ilić poslat je na veštačenje u sklopu istrage, a neposredno nakon nestanka deteta. Prema poslednjim poznatim informacijama proverava se da li je bila u kontaktu sa nekim i da li ima bilo šta sumnjivo vezano za slučaj nestanka njene ćerke – podseća izvor.

Takođe, kako javljaju reporteri Kurira sa lica mesta, danas se pretražuje i deo Brestovačke reke koja se nalazi na samo 3 kilometra od kuće i imanja s kojeg je Danka nestala.

Danka je, da podsetimo, nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje kod Bora, a na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto-zelenu jaknu i crne patike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SUMNJA SE DA JE ODVEDENA U OVOM PRAVCU: Isplivale najnovije informacije u vezi nestale Danke”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter