Izvor: Happy BSC
04.02.2021 u 09:10
0

NOVA AKCIJA POLICIJE:Tokom noći uhapšeno 16 ljudi

U toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Mladen Nenadić je saopštio da su hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.

PROČITAJTE 

ŠOK U „TEORIJA ZAVERE?“! Naučnici TVORCI vakcine Sputnjik V: Covid-19 je BIOLOŠKO ORUŽJE nastalo… (VIDEO

NEVEROVATNA ISPOVEST DRAGOSLAVA BOKANA! Marić me izvukao iz zatvora!

PAKLENI PLAN BILA GEJTSA! Evo šta sprema ČOVEČANSTVU NAKON KORONE! (VIDEO)

OSAM VAŽNIH PITANJA O DRUGOJ DOZI VAKCINE: Evo kada se formira imunitet na koronu

POČEO RAT! Izrael bombarduje Siriju, raketni divizioni SAA uzvraćaju! (VIDEO)

U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal.

Nenadić je istakao da su oni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.

Kako je istaknuto, javnost će biti blagovremeno obaveštena o detaljima postupka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter