Izvor: Kurir.rs
29.08.2023 u 09:33
0

NOVI DETALJI UBISTA U MLADENOVCU: Muškarac UBIJEN pred SINOM u restoranu! Posvađali se oko muzike?

Dušan A. (47), kako Kurir saznaje, ubijen je naočigled sina, koji je bio sa ocem za stolom u kafani u Mladenovcu u kojoj je izbila tuča.

Kako mediji prenose, šestorica uhapšenih sedela su za susednim stolom i svađa koja se pretvorila u tuču, izbila je zbog naručivanja pesama.

– Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom – otkriva sagovornik kojii je bio na mestu zločina gde se sve dogodilo.

Podsetimo, policija je po nalogu Višeg javnog tužiilaštva zbog učestvovanja u tuči uhapsila šestoricu muškaraca.

DETALJI JEZIVE TUČE U MLADENOVCU: Tuča izbila u poznatom restoranu, muškarac od udarca FLAŠOM U GLAVU preminuo na licu mesta

– Lisice su stavljene M. P., D. S., M.S., M. J., B. P i S. S. – preneli su mediji.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oko muzike, a Dušan je preminuo na mestu zločina posle kobnog udarca flašom u glavu.

– Sumnja se da je muškarca napala grupa. Tokom tuče neko ga je udario flašom po glavi te je nesrećni čovek usled tog udarca preminuo. Obaveštena je hitna pomoć i policija koja je odmah obavila uviđaj i istraga je u toku – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter