Izvor: Kurir
01.10.2023 u 11:24
0

OBRT U SLUČAJU SRBINA NASTRADALOG NA KIPRU: Ipak je ubijen! Policija naredila hapšenje dve osobe

Državljanin Srbije (29), koji je juče ujutru pronađen mrtav na ulici u Limasolu na Kipru, a za koga se sumnjalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prema najnovijim detaljima iz istrage, ipak je ubijen!

Kako prenose mediji sa Kipra, istraga je dobila dramatičan zaokret.

 Incident je prvobitno prijavljen kao nesrećni slučaj u subotu oko tri sata posle ponoći. Mladi muškarac iz Srbije pronađen je mrtav ispred paba u Limasolu, u kom je radio kao obezbeđenje. Policija sada istražuje moguće ubistvo, nakon novih dokaza koji su izašli na videlo – navodi portal In-ciprys.

Prema navodima njihovih izvora, istražitelji su analizirali događaje koji su prethodili smrti Srbina, ali i sve ono što se dešavala nakon pronalaska njegovog tela.

SRBIN (29) POGINUO NA KIPRU: Pokosio ga automobil, pa vukao po trotoaru!

 Policija je izdala nalog za hapšenje dve osobe koje su se nalazile na mestu događaja u kritičnom trenutku kada je Srbina udarilo i odvuklo vozilo kada je zakoračio na kolovoz u blizini pešačkog prelaza – navode izvori i dodaju da su očevici izjavili da se Srbin pre smrti posvađao u klubu sa nepoznatom osobom.

– Nakon svađe, Srbin je izjurio iz lokala i istrčao na kolovoz ne obraćajući pažnju na saobraćaj. Tada ga je udarilo vozilo koje je naišlo i vuklo ga nekoliko metara pre nego što se zaustavilo. Vozač, mladi Kipranin grčkog porekla, odmah je alkotestiran i urađen mu je test na drogu. Na oba testa on je bio negativan – navode izvori lokalnih medija i dodaju da je istraga u toku i da se očekuje da se vrlo brzo rasvetle sve okolnosti stradanja državljanina Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter