Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
02.08.2023 u 18:22
0

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ SURČINA: Pijan ženi pretio da će je ubiti, u tužilaštvu negirao sve

Tužilaštvo će u daljoj istrazi ispitati sve svedoke, te će naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Đ. S. (28) iz naselja Bečmen kod Surčina, koji je juče uhapšen zbog nasilja u porodici danas je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom negirao je izvršenje krivičnog dela.

Osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog bojazni da će ponoviti isto krivično delo u kratkom vremenskom periodu, ali i da će ometati i uticati na svedoke. Tužilaštvo će u daljoj istrazi ispitati sve svedoke, te će naložiti da se obave potrebna veštačenja.

UBIO JU JE PRVE BRAČNE NOĆI, PA PRIJAVIO NESTANAK: Raskomadao je i spakovao u KOFER – ŠOK DETALJI

Podsetimo, beogradska policija uhapsila Đ.S. (28) zbog nasilja u porodici. Njemu je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno policijsko zadržavanje. Đ.S. je pod dejstvom alkohola pretio da će je ubiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter