Izvor: Tanjug
27.10.2023 u 13:23
0

OGLASIO SE FAKULTET POVODOM PADA: Fakultet tehničkih nauka NS studentkinja pala na stepeništu jer joj je pozlilo

Studentkinja Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, jutros je pala na stepeništu fakulteta nakon što joj je pozlilo i tom prilikom je zadobila telesne povrede, saopštio je FTN.

HAPŠENJE U ALEKSINCU: Lopovi upali u kuću i ukrali 30.000 evra i zlatni nakit vredan više od pola miliona dinara

Kako se navodi u saopštenju, nesrećni događaj se desio oko 9 sati, a na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i povređena studentkinja M.P. je prevezena u Urgentni centar Vojvodine. Policija je obaveštena odmah i izvršen je uviđaj. „Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima.

O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene“, navodi se u saopštenju fakulteta. Dodaju da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća zatvoren zbog uviđaja policije, a da se u ostalim delovima Fakulteta aktivnosti obavljaju prema predviđenom rasporedu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter