Izvor:
20.06.2017 u 14:04
0

OPET PRIJAVLJEN ZA NASILJE: Nastavnik srpskog davio komšinicu!

Milorad Šćekić, nastavnik srpskog jezika u Osnovnoj školi „Sveti Sava” u Mladenovcu i otac nekadašanjeg prvog čoveka mladenovačke policije Radosava Šćekića, davio je prvu komšinicu i polomio joj nos!

Naime, Mirjana Đ. (42) iz Mladenovca prijavila je policiji da ju je prekjuče oko 20 sati napao ovaj pedagog iz Mladenovca jer mu je smetalo što hrani lokalno kuče kod zgrade. Ona za „Alo!” kaže da ju je komšija napao bez razloga pred njenim sedmogodišnjim sinom i da je jedva izvukla živu glavu.

Najpre me je verbalno napao u garaži naše zgrade kada sam sa sinom pošla po vodu. Nije mi dao uđem na vrata moje garaže, optužujući me da pravim đubre. Mislio je na malo kuče, koje ja i komšije iz zgrade hranimo, ali njemu i njegovoj ženi to smeta. Rekao mi je da ne smem više da radim i počeo da mi ide prstima ka očima.

Nacrtao je liniju i zapretio da ne smem preko nje da iznosim bilo šta. Videla sam još tada da će da me udari, pa sam otključala garažu i sina ugurala unutra. Međutim, od napada je odustao jer su komšije iz zgrade čule viku i upozoravale ga da će zvati policiju – priča za „Alo!” plačuči Mirjana Đ., koja sa sinom od sedam i ćerkicom od 12 godina živi sprat iznad Šćekića.

Kako kaže, pravi košmar usledio je petanest minuta kasnije, na stepeništu zgrade.

Sreo me je na stepeništu zagrade i rekao mi: „Ja ću tebe i da zadavim!”, a ja nisam stigala ništa da kažem. On je onda skočio na mene i počeo da me davi. Uhvatio me je obema rukama za vrat i davio me, i davio. Gubila sam vazduh i mislila sam da će da me uguši. Kada je video da sam ošamućena, udario me je pesnicom u lice, a onda mi nabio glavu u pločice na stepeništu. Moj sin je sve to gledao, vrištao i pobegao. Gušila me je krv i počela sam da bežim kod komšija, dozivajući upomoć. Međutim, on je uleteo za mnom unutra, ali su ga komšije izbacile – priča potresena Mirjana Đ., kojoj je nakon napada ukazana pomoć na Urgentnom centru u Beogradu.

Mirjani Đ. je u Urgentnom centru konstatovan nagnječenje nosa, duboka rasekotina posred čela, kao i nagnječenje vrata, koji je, kako navodi, staršno boli. Oko vrata nosi šancovanu kragnu i ima oderotine na kolenima.

U teškom sam šoku jer ne mogu da verujem da jedan pedagog, koji vaspitava decu, to tadi – kaže Mirjana Đ., koja se oporavlja kod kuće. Policija je izvršila uviđaj, a nakon saslušanja, Milorad Šćekić je pušten da se brani sa slobode. Mirjana Đ. će izjavu dati naknadno.

Gušio učenika u školi!

Milorada Šćekića su policiji prijavili roditelji učenika jer je, kako su naveli, 3. decembra 2013. napao, davio i udarao glavu o zid tada trinaestogodišnjem učeniku sedmog razreda J. J. u O.Š. „Sveti Sava” u Mladenovcu. Više od 70 roditelja napisalo je u pismu da je nastavnik bio iznerviran gestom jednom osmaka, pa je u hodniku iz čista mira nasrnuo na učenika J. J., a potom i u učionici, pred celim odeljenjem. Zgrabio ga je za duks i pretio: „Majmunčino nevaspitana, skote bezobrazni! Sad ću, bre, da ti iščupam jabučicu!” Uhvatio ga je za gušu, udarajući mu glavu o zid. Incident je pokušao da spreči školski psiholog, koji je ušao u panici u učionicu i rekao mu: „Kolega, smirite se”, na šta je nastavnik Šćekić povikao: „Neću da se smirim. Radije ću robijati nego ovaj skot da živi”, opisali su u pismu potpisnici peticije i naveli da je to do tada bio već treći izliv besa u školi.

Izvor: Alo
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter