Izvor: Kurir.rs/Novosti
13.09.2022 u 15:10
0

OSUĐEN RADOJE ZVICER: Evo kolika kazna je izrečena šefu kavačkog klana!

U Višem sudu posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu je danas izrečena presuda Radoju Zviceru navodnom vođi „kavačkog klana“ .

MOTRILI NA MILIONE RADOJA ZVICERA: Otkrivena uloga uhapšenog bračnog para iz BIA i MUP – a, pored šverca kokaina, obavljali i ovaj sumnjivi posao!

Osuđen je na jedinstvenu kaznu od dve godine i pet meseci zatvora zbog navođenja na overu neistinitost sadržaja i produženo krivično delo falsifikovanje isprave.

Zviceru se u Novom Sadu sudilo u odsustvu, i za njim je po predlogu Višeg javnog tužilaštva Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije, 20. maja 2021. godine raspisana poternica. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Okrivljeni Milenko Đukić, sada bivši policajac iz Temerina je zbog zloupotrebe službenog položaja i navođenja na overu neistinitost sadržaja osuđen na jedinstvenu kaznu od dve godine i tri meseca.

Obrazlažući presudu, sudija Ana Stamenić je rekla da je tokom postupka dokazano da je Đukić počinio krivično delo za koje je optužen, i da to nije učinio kao običan službenik, već kao policijski službenik, što je otežavajuća okolnost.Đukiću je izrečena i mera zabrane obavljanja policijskog posla i u svim državnim ustanovama u trajanju od pet godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter