Izvor: novosti
26.12.2022 u 13:05
0

OTRIVEN IDENTITET STRADALOG MUŠKARCA KRAJ VAGONA U PIROTU: Reč je o vozaču kamiona – dve verzije o uzroku smrti

Telo muškarca koje je pronađeno ispod nadvožnjaka u Pirotu, pored pruge iz koje je iz vagona iscurio amonijak je identifikovano, a reč je o turskom državljaninu, vozaču kamiona.

Njegovo telo nađeno je ispod nadvožnjaka, a pošto je bio mrkli mrak ne zna se da li je čovek pao ili skočio u pokušaju da beži.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti Turčina, trovanje ili posledice pada.

Podsetimo, u neposrednoj blizini mesta gde je sinoć iscurio amonijak iz vagona koji su se prevrnuli na pruzi Niš-Dimitrovgrad kod Pirota, usled čega je došlo do curenja i isparavanja amonijaka, pronađeno je telo čoveka.

Telo je rano jutros pronašao pirotski novinar  Nenad Paunović, koji je uspeo da dođe maltene do samog mesta ove nesreće. Kako je napisao, on je odmah o tome obavestio i Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje i pokušao da dođe do ostalih nadležnih službi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter