Izvor: Kurir.rs
26.12.2022 u 12:56
0

SAOPŠTENJE PIROTSKOG TUŽILAŠTVA: Jedna osoba PREMINULA usled trovanja AMONIJAKOM!

Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu oglasilo se povodom jučerašnjeg akcidenta, kada su se prevrnula četiri vagona-cisterne na putu Pirot – Bela Palanka, iz kojih je iscureo amonijak.

UŽAS U PIROTU: Pronađeno još jedno telo muškarca pored pruge nedaleko od mesta curenja amonijaka

Objasnilli su kako je došlo do nesreće, kao i da je jedna osoba preminula od posledica gušenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Obaveštavamo vas da je na železničkoj pruzi, u ataru sela Sopot, grad Pirot, kod mzv. „Sopotski han“, došlo do nezgode na taj način što je teretni voz koji je prevozio 20 cisterni u kojima je bio amonijak iskliznuo sa šina, usled čega je došlo do izlivanja amonijaka iz najmanje jedne cisterne i do emitovanja gasa amonijaka u atmosferu, usled čega se stvorio gust dim koji se proširio na državni put prvog reda A4, kao i na državni put br. 259, na kome je došlo do saobraćajne nezgode – lančanog sudara, u kojoj je učestvovalo više vozila.

U saobraćajnoj nezgodi je jedno lice zadobilo teške telesne povrede i tri lica lake telesne povrede. U pirotsku bolnicu je primljeno ukupno 41 lice, od kojih je 38 sa simptomima gušenja i 3 lica povređena iz saobraćajne nezgode, a 15 lica je primljeno u urgentni centar KC Niš. Jedno lice je u pirotskoj bolnici preminulo, sa sumnjom da je preminulo od posledica gušenja“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo za medije.

Podsetimo, nakon jučerašnje nesreće u Pirotu je proglašeno vanredno stanje.

Ranije danas novinar lokalnog portala na mestu nesreće je pronašao telo čoveka, a za sada nije poznato da li je njegova smrt povezana sa curenjem amonijaka.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter