Izvor: Blic.rs
17.09.2020 u 00:09
0

OVO JE MLADIĆ KOME JE KONTIĆ POLOMIO RUKE: Scenarista, radio je na projektima filma o caru Dušanu i bici na Košarama

Miljan Mandić (28) je mladić koga je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao u Novom Sadu, od siline udaraca ga onesvestio, a zatim mu je tako bespomoćnom polomio obe ruke.

On je rodom iz Beograda, ali je često odlazio u Novi Sad, gde je završio dramski odsek Univerziteta umetnosti. Kako prenosi „Objektiv“, Mandić je po zanimanju pisac, dramaturg i scenarista, radio je na projektima filma o caru Dušanu i bici na Košarama. Trenutno se bavi privatnim biznisom u firmi koja se bavi izvozom tartufa iz Srbije.

Ovaj slučaj brutalnog prebijanja još uvek nije rešen jer je Kontić, navodno, pobegao u Crnu Goru.

Podsećamo, prema poslednjim informacijama Kontić je bio u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu 8. septembra, svega tri dana pre nego što je za njim raspisana potraga i na internetu objavljen snimak jezivog napada. U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da u tom trenutku nisu imali informaciju da se za Kontićem traga zbog pokušaja ubistva, dok u MUP-u tvrde da je tužilaštvo o svemu bilo obavešteno još 24. avgusta.

SAZNAJTE I OVO

MUK NA KIPRU! ZVEZDA PORAŽENA: Falćineli i Degenek koštali Zvezdu miliona

BROJKE PONOVO RASTU! Ovo je najnoviji korona presek

DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ O KORONI I VAKCINI: Ubeđena sam da se radi o nekoj vrsti BIOLOŠKOG ORUŽJA

DOKTOR KON OBJASNIIO ŠTA DA RADITE PO POVRATKU IZ INOSTRANSTVA: Smete i na posao ali pod ovim uslovima!

RUSKI OBAVEŠTAJCI OTKRILI NAMERU AMERA: Evo kako su krenuli da ruše Lukašenka

Biljana Ivković Popović, državna sekretarka MUP-a, rekla je da je upravo tog 27. avgusta, policijski službenik razgovarao je sa žrtvom „više od 5 minuta pokušavajući da ga ubedi da je važno da da iskaz“.

– Žrtva na to, naravno ne pristaje. Oštećeni je progovorio tek 2. septembra, naveo je da poznaje napadače i da je sukob posledica poslova oko obezbeđenja. Dakle, tih sukoba je bilo i u pređašnjem periodu – rekla je državna sekretarka.

Ona je dodala da je policija razgovarala i sa svedocima napada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter