Izvor: TANJUG
15.06.2022 u 10:50
0

PAO NAJVEĆI PREVARANT BEOGRADA! Pretvarao se da je agent luksuznih nekretnina, zgrnuo MILION EVRA!

Prvo osnovno javno tužilaštvo saopštilo je da je u saradnji sa UKP i Policijskom upravom Beograda, juče određeno zadržavanje D.B. zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare.

Naime, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni najpre sacinio lazna punomoćja, tako što je iskoristio ličnu kartu vlasnice nekretnine, koja mu je poverovala da se on bavi prometom luksuznih kuća u Beogradu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle toga doveo je u zabludu eminentnu firmu iz Beograda da je ovlašćeni punomoćnik vlasnika nekretnine, da bi potom nakon zaključenja kupoprodajnog ugovora na ime kapare i kupoprodajne cene, pribavio sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1.100.000 evra.

U saradnji sa policijom, tužilaštvo i dalje proverava, da li je još neko bio umešan u izvršenje ove najveće prevare unazad nekoliko decenija od strane fizičkog lica.

Ukoliko se dokaze da je imao pomoć u izvršenju dela i drugi će biti obuhvaćeni dopunom krivične prijave.

UŽASNA NESREĆA KOD TOPOLE: Poginula majka šestoro dece, jedna osoba povređena

Osumnjičeni D.B. ce sutra biti saslušan, posle čega će se odlučiti o predlogu za pritvor, a potom sprovesti istraga ispitivanjem ostećenih i svedoka, zatim veštačenjem potpisa, kao i finansijska istraga, navedeno je u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter