Izvor: Kurir.rs
02.11.2023 u 10:28
0

„NEĆU VIŠE TAKO MI MRTVE MAJKE“: Pojavio se UZNEMIRUJUĆI snimak prebijanja tiktokera u Pazaru

Incident koji se dogodio Novom Pazaru kada je u jednom od kafića napadnut poznati lokalni tiktoker zaprepastio je ljude.

TRAGEDIJA U CENTRU ČAČKA: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici

Prema rečima očevidaca, on je napadnut jer je u svom videu vređao pojedine, a i prikazivao je albanskog orla.

– Pojedince je to izrevoltiralo i oni su ga pretukli. Ono što zabrinjava jeste što njihov čin pojedini doživljavaju kao određeno herojstvo, što je neprihvatljuvo. Nasilje nikada nije rešenje – kažu zabrinuti građani.

O ovom slučaju obavešteni su policija i svi nadležni organi. Povodom ovog incidenta privedene su dve osobe.

Na snimku koji se pojavio, a prenosi ga Rina, vidi se kako muškarac tuče tiktokera i psuje, dok on zapomaže.

– Nemojte, molim vas! Neću više, tako mi mrtve majke. Neću nikad više, duše mi mrtve majke – govorio je tiktoker i molio za milost.

– Nećeš više srpsku majku. Ko te je platio? – prodarao se muškarac koji ga je tukao.

– Nije niko – pravdao se tiktoker.

Oglasio se tiktoker

U burnom razvoju događaja koji su potresli društvene mreže, kontraverzni TikToker Emir Bjelak se oglasio povodom incidenta u kojem je on bio žrtva nasilja, tvrdeći da je sve bilo deo šale i da je video koji prikazuje nasilje nastao u humorističkom kontekstu.

Međutim, svega nekoliko sati nakon što je priča postala viralna, Bjelak se oglasio na svom TikTok kanalu, smejući se i tvrdi da je sve bila šala.

– Ja bih vas zamolio da ne širite neistine. Molim vas, ne širite laži. Evo vidite sami, nema ništa. Ljudi, opustite se, bio je to samo prank, šala za moj kanal – rekao je Bjelak u videu, pokušavajući da umiri situaciju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter