Izvor: Informer
04.04.2024 u 14:16
0

POKUŠALI DA ZAVARAJU TRAG: Jedan od ubica učestvovao u potrazi za Dankom, drugi se krio u kući

Jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić pokušao je da zavara trag inspektorima MUP koji su dananoćno radili na rasvetljavanju misterioznog nestanka dvogodišnje devojčice i to tako što je učestvovao u potrazi.

Nakon što su pijani udarili automobilom „fijat panda“ devojčicu koja je odšetala od kuće i nakon što je jedan od njih zverski udavio, ubica je pokušao da ostane smiren i navodno je pomagao policiji u potrazi.

– Jedan od osumnjičenih učestvovao u potrazi za Dankom Ilić. Drugi se sakrio i sklanjao. Policija je išla i u tom smeru – ispričao je naš izvor.O

Obojica su pala na poligrafu i priznali su sve.

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je naleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Podsećamo, Danka Ilić nestala je pre deset dana, 26. marta.

Sve službe, uključujući i policiju, žandarmeriju, vatrogasce, dobrovoljce, rudare i meštane, danima su pretraživali teren u Banjskom polju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter