Izvor: Novosti
04.04.2024 u 13:44
2

OSUMNJIČENI ZA TEŠKO UBISTVO: Krivcima za Dankinu smrt određeno zadržavanje, ovo su sledeći koraci u istrazi

Ubijena Danka Ilić bila je žrtva saobraćajne nesreće, a zatim i brutalnog ubistva. Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

– Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ.

GPS IZ AUTOMOBILA OTKRIO KRETANJE UBICA: Na deponiji se zadržali pola minuta

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OSUMNJIČENI ZA TEŠKO UBISTVO: Krivcima za Dankinu smrt određeno zadržavanje, ovo su sledeći koraci u istrazi”

  1. А шта ако та двојца лажу.
    Ако се не пронађе Данка, онда не могу да их осуде за убиство.Могу да признају шта год хоће, не важи се.

    А Данка одлетела преко Окена.

    Дај Боже да је тако.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter