Izvor: Informer
04.04.2024 u 13:34
0

GPS IZ AUTOMOBILA OTKRIO KRETANJE UBICA: Na deponiji se zadržali pola minuta

Dvojica radnika JKP Vodovod iz Bora su kolima udarili malu Danku Ilić, da bi potom jedan od njih izašao iz vozila i devojčicu koja je bila živa, golim rukama udavio.

Srđan Janković i Dejan Dragijević su potom telo male Danke Ilić ubacili u gepek službenog vozila i otišli na obližnju deponiju, gde su bacili devojčicu.

Vozilo u kojem su bili osumnjičeni ima sistem za praćenje pa je preko njega utvrđeno da su Danku bacili na deponiju, nekoliko kilometara od mesta gde su je ubili.

– GPS je pokazao da su se pola minuta tamo zadržali – kaže izvor Blica.

Podsetimo, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor.

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter