Izvor: Informer
04.04.2024 u 14:39
3

STRAŠNO! KAKO SU MOGLI OVO DA URADE? Danka je ležala na putu i plakala, jedan je izašao iz kola i učinio nešto nezamislivo

Devojčica Danka Ilić je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, a onda je jedan od njih izašao iz kola i golim rukama udavio dete.

Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot su priznali izvršenje zločina, a ono što su uradili je zastrašujuće.

 Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju – pišu mediji.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “STRAŠNO! KAKO SU MOGLI OVO DA URADE? Danka je ležala na putu i plakala, jedan je izašao iz kola i učinio nešto nezamislivo”

  1. Vratite smrtnu kaznu. Ovo su monstrumi. Sta znaci uplašili se što su pijani vozili službeno vozilo a nisu se uplašili da udave ANDJELA.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter