Izvor: novosti
08.09.2022 u 10:28
0

POKUŠAO DA OTERA KOMARCA, PA SE SLUPAO! Bizarna nesreća u Rakovici

Bizarna situacija dogodila se ovog jutra u Rakovici. Jednom od ulica odjeknuo je udarac, a ispostavilo se da je došlo do saobraćajne nezgode kada je mladić udario u parkiran automobil.

Vozilo je bilo parkirano na trotoaru i nije mnogo virilo na kolovoz, te je u početku bilo pitanje kako je mladić uopšte uspeo da ga udari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Čula sam glasan udarac i istrčala na terasu da vidim šta se dogodilo. Odmah sam pomislila da je sudar jer se zgrada nalazi između dve krivine – ispričao je svedok nezgode.

Ona je rekla da su mladić i devojka u automobilu prošli bez povreda, ali su oba vozila neznatno oštećena.

– Odvaljen je branik sa jednog od automobila, dok je parkirano vozilo sa zadnje strane izgrebano i ulubljeno – dodala je.

Komšije su nakon toga vlasniku parkiranog automobila javile šta se dogodilo, a on je izašao na lice mesta.

– Kada je upitao mladića kako je uspeo da udari parkiran automobil, on rekao je da je izgubio kontrolu nad automobilom dok je rukom terao komarca – ispričala je devojka koja je svedočila neobičnom udesu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter