Izvor: TELEGRAF
03.04.2024 u 19:39
0

POLICIJA OPKOLILA STANICU U BEČU, STIGLA DOJAVA DA JE DANKA TAMO: U potragu se uključili i helikopteri

Austrijska policija je ranije danas saopštila da je vrlo verovatno da je na snimku nestala srpska devojčica

 

OkO tramvajske stanice u Beču, na kojoj je nastao snimak na kom je navodno devojčica Danka Ilić, koja je prošlog utorka nestala u Banjskom Polju, danas je prisutan veći broj po

Vest o nestaloj Danki, preneli su svi mediji u Austriji, a njenu fotografiju danima dele i državljani Srbije koji žive u Beču, ali i širom Austrije.

Naša ekipa imala je prilike da ranije danas razgovara sa kolegom Robertom Čajićem iz najuticajnijeg austrijskog medija „Heute“, koji je za Telegraf otkrio da se do sada još nije javio neko ko je bio na tramvajskoj stanici u trenutku kada je nastao snimak devojčice koja dosta podseća na nestalu Danku.

„I dalje čekamo potvrdu da li je na snimku zaista nestala devojčica. Naravno, želimo i pozivamo ljude da na se jave ako su videli nešto“, navodi Robert.

Podstimo, danas se saopštenjem oglasila i bečka policija hitnim saopštenjem u vezi sa nestankom srpske državljanke Danke Ilić.

Austrijska policija je saopštila da je vrlo verovatno da je na snimku nestala srpska devojčica.

„Nakon što su rođaci nestale devojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo verovatno reč o o nestaloj devojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca“, saopšteno je.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

„Informacije, takođe anonimne, javite na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici“, ističe se u saopštenju.

Podsetimo, vogodišnja Danka Ilić nestala je prošlog utorka oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem „Pronađi me“ je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu “pronadjime.mup.gov.rs“, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter