Izvor: bsc happy
03.04.2024 u 21:13
0

IZJAVA PREDSTAVNIKA AUSTRIJSKE POLICIJE, APEL DA PRIJAVE UKOLIKO IMAJU INFORMACIJE: Nove slike su objavljene u medijima

Austrijska policija je danas potvrdila da je dete na snimku nestala Danka.

Austrijska policija je danas izašla sa potvrdom da je devojčica sa snimka dvogodišnja  Danka Ilić, nestala 26.marta u Srbiji. Tužilaštvo u Beču  je danas naložilo Državnoj Kriminalističkoj policiji da započne intenzivnu istragu. Napominje se da je saradanja sa Srpskom policijom na najvišem nivou. Trenutno je u toku istraga zbog sunmje na otmicu deteta. Danas su objavljene fotografije dve žene sa detetom za koje se smatra da je Danka. Identitet žena za sad nije poznat, poziva se javnost ukoliko znaju njihov identitet ili gde se devojčica nalazi da se jave na istaknut broj telefona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter