Izvor: Tanjug
14.02.2021 u 22:24
0

Policija privela pevača Slobodana Radanovića

 Komunalna milicija je uz pomoć policije privela večeras pevača Slobodana Radanovića, koji je nastupao u kafani na Starom sajmištu u Beogradu, preneli su beogradski mediji.

Pripadnici zakona su ušli u kafanu u trenutku kada se Radanović nalazio na bini.

U tom trenutku, oko 18 časova, u objektu je bilo oko 500 ljudi, a pripadnici zakona su kaznili odgovorne za kršenje mera vlade u sprečavanju širenja korona virusa, izjavio je pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

NE PROPUSTITE

Godfri čestitao Dan državnosti građanima Srbije (VIDEO)

Počasna artiljerijska paljba povodom Dana državnosti

KORONA PRESEK: Manje testiranih, manje zaraženih!

SKANDAL! Tačijev sin udaljen sa birališta, evo kako je provocirao Srbiju!

Zaev Vučiću u znak zahvalnosti poklonio IKONU: Ovaj znak pažnje ima važnu simboliku

To je drugo okupljanje danas u Beogradu na kome su prekršene mere vlade, a zbog koga je intervenisala Komunalna milicija.

Šekularac je za Tanjug rekao da je u Gradskoj kafani bila organizovana muzika uživo.

-Uz asistenciju brigade i interventne jedinice, Komunalna milicija je ispraznila lokal i pravno lice sankcionisala sa 300.000 dinara, a odgovorno lice sa 50.000 dinara-rekao je Šekularac.

PROČITAJTE JOŠ: 

SLOBA RADANOVIĆ PEVAO NA SKANDALOZNOJ KORONA ŽURKI! (VIDEO)

Kod petnaestogodišnjeg dečaka pronađen heroin u Leskovcu

IZ AMSS UPOZORENJE: Opasnost od poledice i proklizavanja vozila

NESREĆA na Zrenjninskom putu: Auto se prevrnuo na krov

PARLAMENTARNI IZBORI NA KiM: ZATVORENA BIRAČKA MESTA! Na severu izlaznost 70 odsto

Naveo je da su u toku konsultacije s nadležnim tužilaštvom u vezi sa preispitivanjem krivične odgovornosti za pravno i odgovorno lice tog lokala, zbog nepoštovanja mera vlade, za šta je, kaže, zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine, u zavisnosti od kvalifikacije dela.

– Očekuje se stav tužilaštva u smislu određivanja pritvora i zadržavanja odgovornih lica za kršenje mera vlade- rekao je Šekularac.

Ranije danas Komunalna milicija je u klubu u Bulevaru vojvode Bojovića prekinula tehno žurku na kojoj je bilo prisutno 150 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter