Izvor: Kurir.rs
26.06.2023 u 13:39
0

„NE MOŽE MI TEBE NIKO UZETI IZ SRCA I DUŠE“: Porodica i prijatelji ubijenog Milana nemi od bola

Porodica i prijatelji Milana Jorovića (30), mladića iz Zemuna koji je ubijen ispred njegove kuće u ovom naselju, opraštaju se od njega bolnim porukama dok policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

OVO JE UBIJENI MUŠKARAC U ZEMUNU: Ubica ga izrešetao sa motora u pokretu ispred porodične kuće

Milanovi najmiliji su ispod njegove slike napisali: „Ne može mi tebe niko nikada uzeti iz srca i duše, voleću te zauvek“, „Jeti, bila je čast imati te za iskrenog prijatelja u bolu i u radosti“, pisali su njegovi prijatelji.

Njegova braća takođe su ostavila poruku za njega.

– Sećanje na tebe u nama večno živeće – napisali su oni kratko i potpisali se kao „tvoja braća“.

Milan je, da podsetimo, ubijen ispred svoje kuće u Zemunu u sredu, a inspektori su uzeli snimke sa više kamera sa okolnih kuća i objekata, ali i sa kuće ubijenog, a ključni su video-zapisi sa tri kamere.

Njega je likvidirao ubica maskiran u dostavljača hrane, a policija je otkrila kako on izgleda.

– Policija je u sredu pregledala materijal sa sa kuće Jorovića, sa kuće komšije pored njih i moju. Na snimcima se vidi mladić na skuteru, imao je bermude i majicu, na leđima žutu veliku torbu za dostavu, u kojoj verovatno nije bilo ništa, nego ju je koristio kao paravan. Na glavi je imao crnu kacigu, ali i masku, pa mu se lice uopšte nije videlo. Mislim da nije imao tetovaže, barem ne na nogama i rukama koji su mu bili goli – rekao je  ranije jedan od komšija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter