Izvor: BSC Happy/Subotica.com
26.06.2023 u 12:34
0

NOVI OBRAČNUN MIGRANATA KOD SUBOTICE? Čuli se pucnji, primećeno više vozila HITNE pomoći (VIDEO)

Više ekipa hitne pomoći uputilo se u šumu

Stanovnici područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu.

Intenziviralo se ranije tokom jutra, oko 6 časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru uz zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani puca se i iz automatskog oružja.

O tome svedoči video snimak koji je jedan sugrađanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja. Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nema više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.

Pre nešto više od nedelju dana nakon novog „puškaranja“ policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečili dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvate centre više od stotinu migranata.

DETALJE PUCNJAVE KOD HORGOŠA: Migranti u unakrsnoj vatri, policija koristi dronove da pronađe osumnjičene

Podsetimo, do pucnjave u kojoj je povređeno tri osobe došlo je na istom mestu pre samo nekoliko dana, 17. juna kada su se sukobile dve grupe migranata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter