Izvor: Nportal
30.04.2023 u 17:38
0

POVREĐENA TRUDNICA U LESKOVCU! Automobil se zakucao u bilbord – vozač, trudnica i dete nestali sa mesta nesreće?!

Od siline udara u stub bilborda kod OMW pumpe u Njegoševoj ulici u Leskovcu, automobil marke BMW 520 slupan je, a troje putnika iz njega, vozač, trudnica i malo dete, nestali su, jer ekipa hitne pomoći i policija nisu na licu mesta zatekli nikog.

Očevici kažu da su iz slupanog automibila izašli vozač, trudna žena i malo dete, da nisu hteli da čekaju hitnu pomoć već da su se sami snašli za prevoz do bolnice.

PRVO VREĐAO, PA ISTUKAO POPA! Nezapamćeni Incident u crkvenoj porti u Ripnju!

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević kaže za JuGmediu da je u urgentni centar stigla samo žena, rođena 1989 godine.

-Posle pregleda i snimanja ustanovljeno je da ima prelom desne podkolenice. Staviljen joj je gips i otpuštena je kući. Niko više iz te saobraćajne nezgode nije primljen- naglašava.

Žena je inače iz Leskovca i u šestom je mesecu trudonoće. Saobraćajka se desila oko 13.10 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter