Izvor: Novosi
30.04.2023 u 17:20
0

PRVO VREĐAO, PA ISTUKAO POPA! Nezapamćeni Incident u crkvenoj porti u Ripnju!

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve napadnut je juče kada je na njega u dvorištu crkve u Ripnju nasrnuo muškarac M.K.

Prema rečima izvora upoznatog sa slučajem, M.K. je prvo verbalno, a onda i fizički napao sveštenika dobacujući mu pogrdne reči.

OD JAČINE SUDARA AUTO SE PREVRNUO NA KROV: Teška nesreća kod Niša, povređena dva muškarca!

– M.K. je kosio travu u crkvenom dvorištu kada je sveštenik naišao automobilom i tada je došlo do rasprave. Sveštenik, koji je posle pogrdnih reči, koje mu je uputio napadač, stao svojim automobilom, a M.K. je prišao i počeo da ga udara pesnicama – kaže izvor za medije i dodaje:

– Sveštenik je pokušao da izađe iz svog automobila, ali je M.K. to iskoristio da ga ponovo udari.

Kako se nezvanično saznaje, Hitna pomoć je odmah reagovala i svešteniku su konstatovane lakše telesne povrede.

Razlog sukoba još uvek nije sasvim poznat, a da je došlo do ovog nemilog događaja, potvrdilo je i nekoliko meštana Ripnja.

– Sramno je da udara svešteno lice i to u dvorištu crkve. Uputio mu je i niz uvreda i psovki, koje uopšte nisu primerene za mesto na kom su izgovorene – ispričali su meštani ovog beogradskog naselja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter