Izvor: Tanjug
01.05.2023 u 12:37
1

ZBOG „ZEMUNA“ PRETUČENI: Dva Srbina napadnuta u Mostaru

Dva muškarca iz Zemuna napadnuta su u Mostaru, a jedan od njih S.N. (33) teško je povređen pri padu niz stepenice, potvrdio je portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Marić je naveo da su dvojicu mladića juče oko 17 časova napale dve nepoznate osobe u Ulici Kuluk u Starom gradu i da je teško povređeni zadobio prelom vilice. „Njega su gurnuli i on je pao niz stepenice.

„ZSO NEĆE BITI NOVA REPUBLIKA SRPSKA“: Kurti poručuje Beogradu

Njegov prijatelj je naveo da su napadnuti zbog natpisa `Zemun` na majicama“, rekao je Marić. Kako prenosi banjalučki portal Srpskainfo, dvojica Zemunaca su boravila u Mostaru kao učesnici sportskog događaja. Policija traga za počiniocima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZBOG „ZEMUNA“ PRETUČENI: Dva Srbina napadnuta u Mostaru”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter